Voiko ihminen elää ilman sohvaa? Helposti. Sohvatyynyt lattialla toimittavat sohvan virkaa. Voiko ihminen elää ilman keittiön pöytää? Helposti. Ollaan Intiassa mielikuvitusmatkalla ja syödään lattialla sohvatyynyjen päällä. Voiko ihminen elää ilman astioita? No ei ihan. Kaksi kutakin täyttää muuten tyhjiä kaappeja.

Rahtifirman armoille annetut tavarat saapuivat Espanjaan sovitusti ja ehjänä. Sekä aivan kotiovelle kujetettuna. Loistavaa toimintaa! Tulevalla viikolla viimeiset Suomessa olevat tavarat ja vaatteet pakataan matkalaukkuihin ja sitten olemme valmiit uuteen ja tuntemattomaan.

Tavaroiden siirtelystä maasta toiseen en ole ollut kovinkaan huolissani, ainahan rahalla saa uusia. Se mikä saa pääni räjähtämään on kissojen muutto. Kaksi rakasta kissaani muuttaa mukana ja monen pitkän pohdinnan jälkeen päätimme, että kissat matkaavat ruumassa. Ovat samassa kopassa joten se luo minulle hieman lohtua. Kuitenkin mieheni on vakuuttunut siitä, että minun tulee napata jotain rauhoittavaa selvitäkseni lentomatkasta. Asiaa ei ole helpottanut se, että ihmiset ovat ottaneet tehtäväkseen kertoa kaikki kauhutarinat eläinten laittamisesta ruumaan. Yli puolet ovat "kuulin kaverin kaverilta", mutta eivät ne silti tunnu kivoilta. Mikä siinä on, että kun ilmoitat meneväsi viisurin poistoon kokevat ihmiset velvollisuudekseen pelotella toinen henkihieveriin?!